Grøn omstilling og bæredygtighed

Certificering - Green Restaurant

Grøn Nøgle-certificering primært rettet mod hoteller og virksomheder inden for turisme og fokuserer primært på miljøvenlige praksis og bæredygtighed. Grøn Nøgle-certificeringen har specifikke kriterier og standarder for energibesparelser, affaldshåndtering, vandforbrug, og andre miljømæssige hensyn, som virksomheden skal opfylde for at opnå certificeringen.

Green Restaurant er en ny certificering, og en del af den samlede Grøn Nøgle.

Nedenfor kan du hente et overblik over de samlede kriterier, der skal opfyldes for at opnå Green Restaurant certificering.

Vi har også lagt et dataark til dig, som indeholder de indsatser, som vi kommer til at arbejde med i undervisningen.

Hent arket for din enhed her:

Brede Høker
Brede spisehus
Food space
HUB 1-2-3
Kirsten Piil og Kilden i skoven
Langelinje
Mark bistro
Mark Cantina
Peter Lieps + havestuen
SMASK
SMÖR
Fælles ansøgning
Hent hele kriteriesættet her

Til dit projekt er udvalgt en række indsatser, der er relevante for din forretningsenhed, og som du kan bidrage til at udvikle og implementere. Hvis du har interesse i at se det samlede kriteriesæt, så kan du finde dem her.

Hent del af kriteriesæt her