
Grøn omstilling og bæredygtighed
Certificering - Green Restaurant
Grøn Nøgle-certificering primært rettet mod hoteller og virksomheder inden for turisme og fokuserer primært på miljøvenlige praksis og bæredygtighed. Grøn Nøgle-certificeringen har specifikke kriterier og standarder for energibesparelser, affaldshåndtering, vandforbrug, og andre miljømæssige hensyn, som virksomheden skal opfylde for at opnå certificeringen.
Green Restaurant er en ny certificering, og en del af den samlede Grøn Nøgle.
Nedenfor kan du hente et overblik over de samlede kriterier, der skal opfyldes for at opnå Green Restaurant certificering.
Vi har også lagt et dataark til dig, som indeholder de indsatser, som vi kommer til at arbejde med i undervisningen.
Hent arket for din enhed her:
Til dit projekt er udvalgt en række indsatser, der er relevante for din forretningsenhed, og som du kan bidrage til at udvikle og implementere. Hvis du har interesse i at se det samlede kriteriesæt, så kan du finde dem her.